Ønsket om perfekte silikonpupper

Mange jenter og kvinner drømmer om å ha perfekte pupper. De fleste ønsker faktisk å ha perfekt formede, struttende silikonpupper. Hvorfor ønsker så mange å ha såkalte «falske» pupper?

Silikonpupper har mange egenskaper som våre naturlige bryster ikke har.  Eller så er det slik for mange at de hadde de perfekte brystene i en kort periode i livet og så forsvant de.

Fordelen med silikonpupper

Ved å forhøre seg blant alle de som både ønsker seg silikonpupper og med de som allerede har det, så er det en del ting som en ser går igjen.

Fordelen med silikonpupper

  • Plassert høyt på brystet slik bryster skal være
  • Faste i formen
  • Enklere å finne undertøy og klær som sitter fint
  • Muligheten til å slippe å bruke BH
  • Man får den størrelsen på bryster en ønsker seg
  • Slipper ulikheter på brystene

Stigmatiseringen som fantes i samfunnet, er nesten helt borte når det kommer til silikoninnlegg. Silikonpupper er ikke lenger et skjellsord og noe negativt. Det er blitt mer eller mindre vanlig å få utført kirurgiske inngrep. Kvaliteten og teknikkene er også blitt mye mer sofistikerte og utviklede slik at man ofte ikke ser med det blotte øye at noen har fått utført et inngrep.

Hvor skal brystene sitte?

Brystene skal sitte ganske høyt oppe på brystkassen. Mye høyere enn de fleste faktisk tror. Årsaken til at mange blir overasket er fordi av at naturlige bryster synker fra begynnelsen av tyveårene.

Huden strekkes ut og vekten på brystene fremskynder dette. Andre ting som barnefødsler og vektoppgang er naturlige grunner. Og ikke minst alder har medvirkende årsak til at huden strekkes slik at tyngdekraften får gjøre sitt.

Ønsket om å få løftet brystene høyere på brystet er en av de store grunnene til at silikonpupper er såpass populært blant kvinner i alle aldre.

Faste silikonpupper

Drømmen om faste og fine silikonpupper er for mange en kombinasjon av utseende og den følelsen en ønsker å ha om sin egen kropp. De fleste ønsker å føle seg vel og komfortabel for sin egen del, men også foran andre som for eksempel partneren sin.

Å kunne kle av seg og slippe å føle at man må skjule brystene eller løfte dem opp. For altfor mange kvinner så er brystene en kroppsdel de skjemmes over.

Faste silikonpupper

Det som får mange til å gå til det skrittet at de vurderer å få silikonpupper selv i voksen alder, er tanken på å kunne gå naken fra badet og inn i sengen.

Altfor mange er svært misfornøyd med at brystene ser ut som ballonger som har fått luften sluppet ut. Det gir en kvinne en følelse av lite kvinnelighet og kan frata dem følelsen av å føle seg sexy og attråverdig.

Å shoppe klær skal være gøy

Menn klager ofte over at kvinner bruker altfor lang tid på shopping og at kvinner bruker altfor lang tid på å prøve klær inne i prøverommene. Det de ikke forstår er at de fleste ikke bruker lang tid fordi de simpelthen elsker å prøve klær.

Å prøve på klær i et prøverom er for veldig mange ikke en positiv ting, men en prøvelse som ikke er en positiv opplevelse. Å finne klesplagg som passer og sitter fint kan være veldig vanskelig. I tillegg så er man klistret opp i store speil inne i et bittelite rom. Når brystene henger tungt eller er av ulike størrelser så er det vanskelig å finne en behå som sitter pent. Dette gjør igjen at klesplagg ikke sitter pent på kroppen selv om de ser fine ut ute i butikken eller på andre personer. En av de absolutte fordelene med silikonpupper er nok det at klær sitter så uendelig mye bedre på og det er så mye enklere å finne både behåer og overdeler.

Tenk å kunne gå toppløs

80 og 90-tallet var en æra hvor det ikke var unaturlig å sole seg toppløse på stranden eller ved bassenget. Selv om det kanskje ikke er helt inn for tiden så er tanken på å kunne være bekymringsfri og toppløs et ønske fra mange.

toppløs

Klesindustrien har lenge vist modeller som viser frem klær synlig toppløs under plaggene. Dette er noe som mange unge kvinner, sent i tenårene eller tidlig i tyveårene kan kopiere. Florlette topper, kjoler eller andre plagg som helt klart sitter best på kroppen uten behå. Dette kan de fleste bare drømme om å kunne vise seg frem i. Har man derimot silikonpupper i naturlig størrelse så kan man uansett alder droppe behåen under slike plagg.

Ulike størrelser på brystene

De aller fleste har faktisk fra naturens side ulike bryster. Det vanligste er ujevn form og en liten forskjell i størrelse. Ikke uvanlig at det ene brystet er opptil en behå størrelse større enn det andre. For enkelte kvinner så kan forskjellen være opptil 2-3 størrelser.

Plastisk kirurgi for å endre dette vil være fantastisk for de som har denne størrelsesforskjellen.